Eugenie Kool

(Personal Trainer)

Mijn passie voor sport is al vroeg ontstaan. In mijn jeugdjaren stond ik vrijwel dagelijks op de atletiekbaan. Mijn favoriete onderdelen waren de korte sprint en de korte horden. Vanaf mijn 16e ben ik me gaan specialiseren en vanaf dat moment heb ik tot aan mijn 26e op hoog niveau getraind. Dat houdt in 5 á 6 dagen in de week trainen. Door weer en wind. Regen en sneeuw en zelfs in de brandende zon. Je gaat door om zo je doelen te behalen. 

Nu het hoogste niveau niet meer haalbaar is haal ik mijn passie uit recreatief sporten. Lekker 3 á 4 keer in de week voldoende bewegen en zo ook mijn doelen halen. Mijn ambitie is om een sportleider te zijn. Graag help ik mensen bij het creëren van een gezond leefstijl d.m.v. trainen, coachen en hulp bij voeding. Ik help jou bij het vinden van een juiste regelmaat op het gebied van voeding, sporten en coaching. Ik zorg ervoor dat je sporten leuk gaat vinden of dit nou in teamverband is of alleen.

Wat ik als sporter belangrijk vind en heb geleerd is dat je moet luisteren naar je lichaam. Jij weet als geen ander wat je voelt en wat je aan kan. Stap voor stap help ik jou om jouw persoonlijke doel(en) te behalen.

Naast dat men voldoende moet bewegen en luisteren naar je lichaam is voeding ook een belangrijk aspect in het leven. Gezond en voldoende eten bereik je al met kleine aanpassingen. Zoals beperk voeding met suikers, drink regelmatig water, eet gezonde voedingsvezels en eet verse groenten en fruit. Iedereen heeft baat bij 6 voedingsmomenten per dag. Of men overgewicht heeft of juist ondergewicht. Het gaat erom dat de porties voldoende is op basis van het mondiale gezond gewicht. Kortom gezond eten betekent onder andere datgene eten wat je lichaam nodig heeft. 

Met een gezond getraind lichaam, voel je je fitter en daarnaast krijg je meer energie van een gezonde leefstijl.  

Ik ben erg benieuwd naar je persoonlijke doelen, wensen en verwachtingen!