Shimada Bajon

(Personal Trainer)

Als topsporter stond mijn leven 15 jaar lang in het teken van elke dag de beste versie van mezelf proberen te zijn. Tijdens mijn carrière als atleet ben ik er achter gekomen dat ik graag anderen wil helpen om gezonder en energieker door het leven te gaan. De beste versie van jezelf zijn is een onbeschrijflijk gevoel en ik wil nu niks liever dan anderen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn.

Fysiek fit zijn is iets wat doorwerkt in alle aspecten van je leven: je bent gezonder, hebt minder pijnklachten, meer energie, bent mentaal sterker, bent frisser op je werk en thuis, noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik wil andere mensen helpen hun eigen potentieel te benutten, want ik weet zeker dat iedereen zoveel meer uit het leven kan halen dan je voor mogelijk zou houden.

Mijn motto is: “train like a pro and be a champion in life.” Met mijn ervaring als topsporter wil ik jou laten trainen als een topsporter, maar dan precies aangesloten op jouw niveau. Zorgvuldig op je lichaam zijn en niet meer doen dan je aankan zijn daarbij essentieel, en trainen onder professionele begeleiding is daarbij van groot belang om op de lange termijn je doelen te blijven halen.