Over Ons

Welkom bij Start To Finish Coaching. Op deze pagina vind je meer info over onze Personal Training en de overige services die wij aanbieden. Meer informatie over de diverse services vind je op de services pagina. 

Ben jij opzoek naar de juiste begeleiding bij iedere training? Wil je plezier ervaren tijdens de trainingen en zo ook je doelen behalen dan is Start To Finish Coaching er voor jou. Wij bieden onze services aan in regio Utrecht en Amsterdam.

Bij Start To Finish Coaching geloven wij in de kracht van de mens. Wij geloven dat iedereen als een atleet kan trainen. Het maakt niet uit welk niveau je hebt en hoe oud je bent. Sporten is voor iedereen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij jou door middel van persoonlijke begeleiding kunnen helpen om jouw doelstellingen te behalen.

Wat Start to Finish Coaching sterk maakt is dat wij onze services, small group en bootcamps, aanbieden aan kleine groepen. Dit zorgt ervoor dat je in groepen traint van maximaal 6 tot 10 personen. Door kleine groepen te hanteren kunnen wij iedereen ook voldoende persoonlijke aandacht geven en zullen wij jouw motiveren om net een stapje verder te gaan. Naast het sporten vinden wij het belangrijk dat men ook plezier heeft. 

Als voormalige topsporters in de atletiek weten wij wat er nodig is om beter te worden. Wij laten jou zien dat wij met de kleinste en makkelijkste trainingen al grote vooruitgangen met jou kunnen boeken.

Wij zijn gespecialiseerd in coaching, kracht & core training, het verbeteren van de conditie, functionele training en het geven van kwalitatieve training. Daarnaast geloven wij in persoonlijke begeleiding bij iedere training. Wij motiveren en stimuleren je om jouw persoonlijke doelen na te streven.

Om de trainingen uitdagend te houden bieden wij gevarieerde trainingen aan. Geen training is hetzelfde. 

In onze studio werken wij niet met fitnessapparatuur maar maken we o.a. gebruik van losse gewichten, het eigen lichaamsgewicht en andere functionele accessoires. Dit maakt het mogelijk om diversiteit toe te passen aan de trainingen. Daarnaast laten we je zien dat je met de basis spullen in huis ook thuis een workout van 20min kunt voltooien. 

Ben je enthousiast geworden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw toekomst en hoe wij elkaar kunnen helpen.

Waarom Start to Finish Coaching

  • Trainen in een kleine studio
  • Persoonlijke begeleiding bij iedere training
  • Gevarieerde trainingen
  • Trainen onder begeleiding van atleten
  • Train niet alleen de spieren, maar leer ook bewegen
  • Voor iedere doelgroep is training mogelijk
  • Sporten op je eigen niveau

Our Team

Ons team bestaat uit Shimada en Eugenie. Wij zijn twee voormalig topatletes en wij begeleiden je op een goede en leuke manier naar je persoonlijke doelstellingen. Hieronder vind je meer informatie over Shimada en Eugenie.

Shimada Bajon

Personal Trainer

Eugenie Kool

Personal Trainer


Start To Finish Coaching V.O.F.

kvk 76355888 te Amersfoort

IBAN: NL45BUNQ2042097381

Word fit met Personal Training, bootcamp, Mama fit of senioren fitness.