Onze Services

Wij van Start To Finish Coaching willen niet alleen de fysieke kant aan je laten ervaren, maar ook de gedachtegang erachter. Daarom bieden wij ook coaching programma's aan waarbij een onderwerp besproken wordt. Je kunt denken aan voeding en lifestyle, de nut van krachttraining en er kan ook een onderwerp zijn waar je meer van wilt weten. Dit is inclusief bij ieder abonnement.

Personal Training

Wil jij aan je gezondheid werken en fitter, slanker en sterker worden? Investeer in jezelf en creëer een gezonde leefstijl die je blijvend vol kunt houden. Zo haal je meer uit je leven, ben je energieker en verminder je stress en het risico op chronische klachten. Daag jezelf uit en breng samen met ons beweging in je leven!


Aan de hand van een intakegesprek wordt er een passend programma gemaakt om zo de gemaakt doelstellingen te behalen.


Wij bieden Personal Training aan voor zowel 30 minuten als 60 minuten.


DUO PERSONAL TRAINING

Heb je tijdens de training meer steun nodig dan alleen de Personal Trainer? Kies dan voor DUO Training. Train samen met je partner, vriend of vriendin en behaal samen jullie doelstellingen.

Bootcamp

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een coach.

Deze manier van trainen heeft als doelstelling om de gehele fysieke gesteldheid van je toe te laten nemen. De hoge intensiteit van de training zorgt ervoor dat je in korte tijd fitter wordt. Er wordt veel gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht en verschillende attributen. Je kunt denken aan barbells, stangen en medicineballen.


Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt. De bootcamp training is geschikt voor alle leeftijden en van beginners tot gevorderden.


Het abonnement bevat 2 trainingen van 50 minuten per week.


Liever in de buitenlucht bootcampen? Geen probleem! Wij bieden ook Outdoor bootcamp trainingen aan.

Small Groups

Vind je het leuk om met anderen te trainen in een kleine groep? Heb je behoefte aan coaching maar dan niet 1-op-1? Dan is Small Groups training wellicht iets voor jou! Je traint wekelijks in een groep van maximaal 6 personen en ervaart de aandacht, motivatie en coaching die een trainer je kan bieden.


Doordat je traint in een kleine groep wordt er goed rekening gehouden met jouw persoonlijke doelstelling(en). De trainer heeft tijdens de training goed overzicht over de groep en kan daardoor een ieder persoonlijk coachen en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen.


Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden en ze kunnen allemaal op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.


Het abonnement bevat 2 trainingen van 50 minuten per week.

Mama Fit

Ben je zwanger en wil je fit blijven of ben je net bevallen en wil je weer aan de slag om fit te worden? Dan is Mama Fit de workout voor jou! Bij ons kun je onder professionele begeleiding fit blijven tijdens en na de zwangerschap. Wij zorgen ervoor dat je op de juiste manier kunt bewegen tijdens de zwangerschap.


De trainingen vinden plaats in groepsverband van maximaal 8 dames.


Het abonnement bevat 2 trainingen van 50 minuten per week.

Senioren Fitness

Bij Start To Finish Coaching denken wij ook aan de ouderen. Bij het ouder worden is het belangrijk om spierkracht, conditie en flexibiliteit te onderhouden. Een fit en sterk lichaam brengt de kwaliteit van je leven enorm omhoog. Tijdens onze trainingen werken we aan het uithoudingsvermogen, de balans, de houding, coördinatie en het trainen van de spieren.

We werken met bewegingspatronen die we in het dagelijks leven ook gebruiken. Het draait om functionele oefeningen.


Wij hebben een speciaal programma voor senioren, zodat iedereen fit en gezond kan blijven. Zelfs sporten in de buitenlucht is een optie!


Wilt u uw lichaam soepel en vitaal houden kom dan gezellig sporten en maak nieuwe contacten.


Het abonnement bevat 2 trainingen van 50 minuten per week.

Boxen

Wil je in 30 minuten alles uit je lichaam halen? Dan kun je bij ons boxen, waarbij alle aspecten van het lichaam getraind worden.

Outdoor Bootcamp

Outdoor Bootcamp is een leuke en effectieve manier om fit te worden. Bij de training ligt de focus op het verbeteren van conditie, coördinatie, snelheid en behendigheid. We maken gebruik van het eigen lichaamsgewicht en enkele trainingsmaterialen. De bootcamps worden altijd in groepsverband gehouden, buiten in de frisse lucht. Outdoor Bootcamp is geschikt voor alle leeftijden en niveaus.


De outdoor bootcamps worden gehouden in het Maximapark en in de zomermaanden kunnen we uitwijken naar onder andere de Haarrijnse plas.